Recensies

“Jeannette is een een fijngevoelige, gedreven coach die er in slaagde mij op het juiste spoor te zetten. Na een sessie met Jeannette zie ik helder wat me te doen staat en heb ik ook de kracht om de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn. Wat ik heel fijn vind is dat ze ruim de tijd neemt om het me zelf te laten ontdekken en voelen. Dat zorgt ervoor dat ik het inzicht ook echt kan integreren”.
Ingrid van Steenwijk

“Ik heb bij Jeannette een reconnective healing gedaan, voor mij vertaald als thuiskomen bij mijzelf-sessie. Het is fijn dat er niet teveel aandacht wordt geschonken aan woorden en verhalen, maar op gevoelsniveau direct ter zake! Jeannette is heel vakkundig, ze bleef dichtbij en samen hebben we veel negatieve aanwezigheid bij mij opgeruimd…….De lente kan beginnen!!! Lieve Jeannette, ik voel me vrijer en blijer na deze heftige maar heerlijke sessie!!!, dankjewel!!! “
Marleen de Wit

“Jeannette is een warme liefdevolle coach en is toch doortastend. Jeannette heeft mij de veiligheid geboden die ik nodig had om mij verder te kunnen open stellen. Ik wist eerst niet wat ik kon verwachten en ik ben zo dankbaar uit de sessie gekomen, het is echt een kadootje aan mezelf. Dank je wel lieve Jeannette voor wie jij bent.“
Risma Thakoerdat

“Ik heb getwijfeld of ik dit zou delen… Een aantal jaren geleden schreeuwde ik het op Facebook van de daken waarom zwarte piet weg moest. Ik was boos, maar vooral verdrietig dat zoveel mensen geen verband zagen tussen karikatuur zwarte piet en het kolonialisme. Na een periode van pijn, verdriet en eenzaamheid (mede of vooral door wat ik heb meegemaakt op Curaçao van 2015 – 2018) was ik moe gestreden van alles waar ik tegen vocht. Ik besloot om te kiezen voor het licht. Ik ben toen ruim 1 jaar niet meer op Facebook geweest. Er is echter geen licht zonder duisternis. Ik kan en wil daarom niet alleen maar airy fairy dingen delen. Dus deel ik dit toch.

Tijdens mijn opleiding tot Transformatie Coach kreeg ik alle kans om in de catacomben van mijn onderbewuste af te dalen. Ik heb veel mogen oefenen, zowel als coach als cliënt. Bang dat mijn medestudent mij raar zou vinden, bracht ik toch een van die keren mijn hulpvraag mee: ‘ik voel en draag de pijn van mijn voorouders en elke keer als ik naar films kijk over slavernij en ik zie hoe mijn ouders zijn weggerukt uit krachtig Afrika, gemarteld, gebruikt, misbruikt, vernederd en verhandeld… elke keer als ik zo’n film zie, haat ik witte mannen. Dus kijk ik die films niet meer. Ik wil deze pijn helen want ik wil authentiek zijn. Het is niet mijn pijn.’

Best een pittige hulpvraag  
Die sessie was een hele emotionele sessie. Contact maken met het leed. De woede naar de onderdrukkers toe. De machteloosheid…
Als ik dan zo’n plaatje zie, met een machteloze zwarte vrouw dan raakt het me nog steeds diep. Maar de haat is weg… Gelukkig! Er is iets geheeld, met dank aan Jeannette Cnossen”.  
Anoniem

“Yesss! Lieve Jeannette, wat een te gek avontuur was het. Hoe bizar bijzonder
dat alle puzzelstukjes samenkwamen, no more holding back!
Mijn lichtfeestje”
Sylvia Colsters-van den Berk

“Heerlijk om even zo’n sessie te hebben gehad. Fijn om eerst te landen. En in alle rust verder gaan. Voelde mij gelijk thuis bij je. Even kennismaken. Bijzonder dat je zo in kan voelen en mee kan helpen processen op gang te brengen. Fijn gevoel in mijn geval dat iemand er met je door heen wandelt. Dankbaar voor. Voelt fijn. Dankbaar ook voor lessen in de vorm van tips zoals lief zijn voor je zelf. En handvaten hoe verder. Voelt als een stukje samen opweg gaan in mijn proces. Dank je wel voor alles. Ik geniet nog na en heb er een heel goed gevoel over. Dank daarvoor”.
Barbara Scheper

“Na mijn gesprek met jou is mijn frequentie verhoogd. Het heeft mij rust gegeven en een nog diepere verbinding met het universum”.
Mariska de Roo ‘t Veld

“Het was fijn om samen te kijken naar wat er op dat moment aandacht mocht krijgen. Ik ging er totaal blanco in en toch kwamen er dingen naar boven die we besproken hebben. Jeannette kan goed invoelen hoe het met je frequentie is en wat er opgelost mag worden. Ze maakt een mooie samenvatting, waardoor overzicht ontstaat in wat eerst losse stukjes waren. Ik ben blij dat we samen ingetuned hebben, dank je wel Jeannette! ”  
Danielle den Breejen

“Lieve Jeannette, ik wil je bedanken voor het mooie gesprek dat we gisteren gehad hebben. Je vertrouwen, je openheid, je positiviteit: wow ! Recht in de energie en deze dan zo fantastisch weten te transformeren naar iets tastbaars. Dankjewel #dankbaar”
Sarah Zimmerman

“Nogmaals super dank voor gister. Ik vond het geweldig. Voel me zo bevrijd vandaag. Echt heel bijzonder. Alsof er een zware en donkere last van mijn schouders af is. Ik was verbaasd over de tranen die maar bleven komen. Dan zit er toch veel binnen in mij wat niet fijn was. Was gister ook aan einde van de dag helemaal kapot. Lag vroeg in bed. Heerlijk vind ik dat  En heb veel geknuffeld met mijn zoon. Ga nu ook proberen dingen niet zo lang bij me te houden. Ik wil gaan leren meer los te laten. En ga lezen over in het innerlijke kind. Lijkt me erg interessant”.
Yvonne

“Nadat ik mijn vaste baan kwijt raakte was ik vastbesloten voor niks minder te gaan dat iets wat ik leuk vind. Inmiddels 7 jaar verder, het lukte maar niet wat ik ook probeerde. Wat vind ik dan echt leuk? Jeannette inspireerde mij voor een boek. Na het lezen van dit boek volgende er nog meer inspiratiegesprekken. Het is duidelijk Jeannette werd mijn coach! Je gaat het wel allemaal zelf doen zegt ze bij de kick off! En ja het is kei hard werken, Jeannette weet de juiste vragen, geruststellende woorden, juiste inspiratie en ook behandelmethodes om emotionele wonden te helen! Ik voelde het als een bonus toen we het over voeding kregen! Wat kan ik zeggen, het is een heel bijzondere vrouw! Dat moet je echt zelf ervaren, de liefde en energie is overweldigend! Met Liefde” Cindy Mulder

Woorden schieten mij tekort wat ik over Jeannette kwijt zou willen. Zonder deze gepassioneerde en gedreven jongedame zou het grootste DJ boek: Dutch DJs nooit het daglicht zien! Jeannette zag vanaf onze eerste ontmoeting de potentie in dit ambitieuze project en geloof in mij. Ze wist dit samen met mij om te zetten in concrete plannen die er voor hebben gezorgd dat het Dutch DJs boek ook daadwerkelijk gerealiseerd is. Ze heeft mij gecoacht, het project in zijn totaliteit gemanaged. Jeannette voelt zich nergens te beroerd voor, ze doet het gewoon! Jeannette heeft mij geholpen om mijn grenzen laten verleggen. Naast strategisch is zij ook een creatieve duizendpoot; zelfs ik als fotograaf en filmmaker kan van haar leren. Voor Jeannette is geen berg te hoog, ze gaat de uitdaging aan als ze geloof heeft in hetgeen wat ze doet. Als het nou gaat om klanten werving, marketingplannen schrijven en uitvoeren, campagnes ontwikkelen en uitzetten. Ze doet het gewoon en regelt het!Ze volgt haar hart en zal zichzelf nooit verloochenen. Deze dame heeft het Dutch DJs boek samen met mij groots op de kaart gezet en mijn droom samen met mij gerealiseerd! Dank je topper!”
Anthony Donner

“Het begon al bijzonder en toevallig als telepathie…Fijne sessie vol vertrouwen, ik kon voelen, herkennen en met grote zus ‘op pad’…en merkte echt momenten waarop ik me anders begon te voelen…heel bijzonder, geeft me hoop! Dankjewel, had ik nodig”
Ineke Oudwater

“Fijn gesprek vooraf waarbij er inzichten voor mij naar boven kwamen. Je bent dit  rustig dit aan het begeleiden en stuurt heel subtiel de gedachtenstroom waarbij je aangeeft dat alles er mag zijn en losgelaten mag worden. De behandeling vind ik heel intens waarbij je met het oog met hele simpele handelingen heel veel dingen in mijn lijf liet gebeuren waarbij je ervoor zorgde dat ik me wel veilig voelde. Na  de sessie voelde ik me anders, lichter, hele onbekende gewaarwording voor mij”.
Sandra Rood

“Het was zo bizar wat er net uit de sessie kwam, zo verhelderend! Dank je wel lieve Jeannette”!
Fely

“Sweet Jean,
I visited the neurologist this week, which was kinds of nerve-racking since I had an abnormality in my thyroid and the doctors had yet to find out what it was. I worked very hard the past few months and my blood levels are back to normal! I believe in the healing power of the body and mind! I managed to be sweet, eat well, work out and to keep in contact with myself and my soul! You played a big part in this, dear Jean. I wouldn’t be where I am now without your help, our conversations and the light you let shine on me! I write this without even thinking about it, it just flows, it shines! I love you!”
Cinderella

“Involvement, warmth, clarity, purity and down to the core are all the words I think about when I think back to the sessions I followed with Jeannette. She was really in line with how I like to be coached. In all the sessions she helped me get rid of old baggage that I didn’t want anymore. I am thankful for Jeannette. She was there for me every session we did”.
Yvonne Margaretha

“I experienced Jeannette as a loving coach, who loves to help people to heal and transform themselves.
She is very quick to find the core of your problems, because of the way she works.
You learn to feel where the blockades are that make your emotions pile up, to let the right energy flow in your body and how to get rid of these deeply rooted issues which can cause problems in your daily life.
With her compassion and experience with working with people, she teaches you to look at life in a better way. Those transformations will take place on a physical, emotional, spiritual and energetic level.
I recommend working with Jeannette as a coach if you ever feel like you’re stuck in life”.
Marit van Toledo

“Wauw….dankjewel. Intens dankbaar lieve Jeannette voor jouw Zijn, voor wat je voor mij hebt gedaan ”
S. Wauw wat een bijzondere sessie Zit nu in de tuin te chillen na een bubbelbad sessie en een dutje in de hangmat..want ik was erg moe en voel me nu wel meer in mijn lijf en mijn ademhaling is lager (in mijn buik)
Ik moest ook heel veel plassen …waarschijnlijk loslaten”
Anoniem

“Dankjewel je bent heel bijzonder en brengt rust…laat iemand tot zichzelf komen en geeft inzicht in wat iemand zijn eigen kracht(en) zijn
Jouw mooie woorden schrijf ik op in mijn boekje met als dankbaarheidsbesef van deze dag”

Anoniem

“Mooi en voor mij ook verhelderend dat er geen “doel” is, maar er te zijn en mijn hart open te zetten en mijn licht te laten schijnen”
Anoniem
X
X