Over

“Be the Change!”

Mijn naam is Jeannette en samen met mijn hond Bikkel vorm ik een team met nog vele anderen om ons heen. Bijna 17 jaar heb ik als stewardess de wereld rond gereisd, terwijl ik hiernaast verder studeerde en werkte en nog werk aan mijn eigen ontwikkeling; “practice what you preach”! Ik ben in Sneek, Friesland opgegroeid in een ondernemersfamilie en van kleins af aan geïnteresseerd in de psyche van de mens, de natuur, avonturieren en reizen. Ik las werkelijk alles wat los en vast zat zoals de kinderbibliotheek en gaf op de lagere school een spreekbeurt over MPS het huidige DIS naast wat gangbaardere onderwerpen zoals vlinders en honden. Verder was ik altijd buiten in de natuur te vinden.

Na het overlijden van mijn moeder op mijn 12e startte ik met Louise L. Hay “Je kunt je leven Helen” vastbesloten om mijn eigen helingsproces op gang te brengen en daarna volgden ontelbaar veel uren aan zelfstudie en opleidingen. Een reis van hoofd naar hart naar buik vervolgens uitkomende bij mijn ziel die nu grotendeels aan het roer staat. 

Mensen inspireren en bewegen in hun ongelimiteerde potentie te stappen en innerlijke autoriteit  te leven, daar krijg ik ontzettend veel energie van. Dat doe ik op vele manieren en in het licht van deze tijd voorzie ik dat deze toolkit zich in samenwerking met anderen steeds verder uit uit zal breiden. We doen het SAMEN!

Er komt heel binnenkort een tijd dat velen van ons steun en hulp nodig hebben, omdat we op het punt van de massale ontwaking staan waarin alles anders zal blijken dan oorspronkelijk gedacht. Hierin zal ik bijdragen waar nodig exact waar mijn zielsmissie voor staat.

Samen – onze krachten bundelend- met onze harten geopend in liefde, vergeving en harmonie zullen we deze nieuwe tijd vormgeven,

Ik ben een andere jij!

Met liefde,
Jeannette, Bikkel en Team

X
X