“Nadat ik mijn vaste baan kwijt raakte was ik vastbesloten voor niks minder te gaan dat iets wat ik leuk vind. Inmiddels 7 jaar verder, het lukte maar niet wat ik ook probeerde. Wat vind ik dan echt leuk? Jeannette inspireerde mij voor een boek. Na het lezen van dit boek volgende er nog meer inspiratiegesprekken. Het is duidelijk Jeannette werd mijn coach! Je gaat het wel allemaal zelf doen zegt ze bij de kick off! En ja het is kei hard werken, Jeannette weet de juiste vragen, geruststellende woorden, juiste inspiratie en ook behandelmethodes om emotionele wonden te helen! Ik voelde het als een bonus toen we het over voeding kregen! Wat kan ik zeggen, het is een heel bijzondere vrouw! Dat moet je echt zelf ervaren, de liefde en energie is overweldigend!”
Met Liefde Cindy Mulder

“Woorden schieten mij tekort wat ik over Jeannette kwijt zou willen. Zonder deze gepassioneerde en gedreven jongedame zou het grootste DJ boek: Dutch DJs nooit het daglicht zien! Jeannette zag vanaf onze eerste ontmoeting de potentie in dit ambitieuze project en geloof in mij. Ze wist dit samen met mij om te zetten in concrete plannen die er voor hebben gezorgd dat het Dutch DJs boek ook daadwerkelijk gerealiseerd is. Ze heeft mij gecoacht, het project in zijn totaliteit gemanaged. Jeannette voelt zicht nergens te beroerd voor, ze doet het gewoon! Jeanette heeft mij geholpen om mijn grenzen laten verleggen. Naast strategisch is zij ook een creatieve duizendpoot; zelfs ik als fotograaf en filmmaker kan van haar leren. Voor Jeannette is geen berg te hoog, ze gaat de uitdaging aan als ze geloof heeft in hetgeen wat ze doet. Als het nou gaat om klanten werving, marketingplannen schrijven en uitvoeren, campagnes ontwikkelen en uitzetten. Ze doet het gewoon en regelt het!Ze volgt haar hart en zal zichzelf nooit verloochenen. Deze dame heeft het Dutch DJs boek samen met mij groots op de kaart gezet en mijn droom samen met mij gerealiseerd! Dank je topper!”
Anthony Donner

“Lieve Jean,
ik ben deze week bij de neuroloog geweest. Best spannend want ik had een schildklierafwijking die nog alle kanten op kon. Ik heb de afgelopen maanden hard gewerkt EN mijn bloedwaardes zijn allen weer op topniveau! Ik geloof in de helende kracht van body en mind! Het is gelukt lief zijn, gezond eten, bewegen, maar ook met jezelf praten en in contact met je ziel blijven overwint alles! Lieve Jean hierin heb jij ook een grote rol gespeeld! Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw hulp, onze mooie gesprekken, jouw heldere licht die je op mij laat schijnen! Ik schrijf dit vanzelf zonder na te denken, het stroomt, het straalt! Ik hou van jou!”
Cinderella

Het was zo bizar wat er net uit de sessie kwam, zo verhelderend! Dank je wel lieve Jeannette!
Fely

“Betrokken, warm, helder, tot de kern en puur zijn woorden die ik voel als ik terug denk aan de sessies bij Jeanette. Ze sloot heel goed aan bij hoe ik graag begeleid word. Elke sessie hielp ze me succesvol met het vrij maken van oude ballast die mij niet meer diende. Ik ben Jeannette dankbaar. Ze was er elke sessie echt voor me.”
Yvonne Margaretha

“Ik heb Jeannette als coach leren kennen in een week met andere coaches, waarbij wij nieuwe technieken mochten leren om in ons werk te gebruiken om transformatieprocessen te begeleiden.

Jeannette heb ik ervaren als een hele liefdevolle coach, die graag mensen helpt in hun proces om te helen en te transformeren.

Heel snel weet zij de kern van de problemen naar boven te halen, door de manier waarop ze te werk gaat. Het leren voelen in het lichaam waar emoties een blokkade hebben opgebouwd en het weer laten stromen van de juiste energie in het lichaam. Het ontwortelen van diepgelegen issues, die een belemmering in het huidige leven kunnen opleveren.

Vanuit haar compassie voor de medemens, het ervaren zijn in het werken met mensen, leert zij een ieder om lichter in het leven te leren staan. De transformaties die plaats vinden gebeuren op alle lagen, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch.

Zeker een aanrader om Jeannette als coach in te zetten indien je op welk vlak dan ook vast loopt in het leven”.
Marit-Bijl van Toledo

Het begon al bijzonder en toevallig als telepathie…Fijne sessie vol vertrouwen, ik kon voelen, herkennen en met grote zus ‘op pad’…en merkte echt momenten waarop ik me anders begon te voelen…heel bijzonder, geeft me hoop! Dankjewel, had ik nodig😍
Ineke Oudwater

Fijn gesprek vooraf waarbij er inzichten voor mij naar boven kwamen. Je bent dit rustig dit aan het begeleiden en stuurt heel subtiel de gedachtestroom waarbij je aangeeft dat alles er mag zijn en losgelaten mag worden. De behandeling vind ik heel intens waarbij je met het oog met hele simpele handelingen heel veel dingen in mijn lijf liet gebeuren waarbij je ervoor zorgde dat ik me wel veilig voelde. Na de sessie voelde ik me anders, lichter, hele onbekende gewaarwording voor mij.
Sandra Rood