Ontmoet Kimberley Donoso in 2020!
Deze fantastische vrouw en vriendin als in familie komt volgend jaar vanuit Ecuador naar Nederland om samen onze eerste Sacred Awakening Circle te organiseren.

Kimberley weet ongelooflijk veel van planten en is een healer van het hoogste niveau. Ze woont volledig zelfvoorzienend met haar man Luis en dochters Soluna, Nalina en de rest van de familie. Ik ben daar bijna vanaf het begin bij geweest en mijn ontwakingsproces heeft daar voor een deel plaats gevonden.

De voorbereidingen zijn bezig voor een 1 en 5 daagse Circle waarin je volledig gefaciliteerd zal worden op body, mind en soulgebied . Mocht je nu al een JA daar wil ik bij zijn voelen, stuur me dan een pb.

Locatie: Nederland midden in de natuur
Datum: maart/april 2020

Hou deze website en de Social Media pagina’s in de gaten voor meer informatie. Je kunt je verder op de homepage inschrijven om op de hoogte te worden gehouden.
We organiseren een 1 en een 5 daagse circle en er zijn al veel geïnteresseerden, dus wees er snel bij als we de definitieve data bekend maken!

Workshop Slim met je Energie
Wil jij geen vakantie meer nodig hebben om te ontsnappen aan je dagelijkse leven?

Veel mensen hebben last van stress en zijn overprikkeld in deze tijd. Met alle informatie die we elke dag krijgen voorgeschoteld, lopen we hier als mens zijnde vaak tegen aan. Tijdens deze workshops krijg je tools, inzichten en inspiratie hier op een andere manier mee om te gaan en meer leiding te nemen.

Inspiratie retraites
Tijdens deze retraites ga je in een ontspannen samenzijn terug komen bij jezelf. Je wordt volledig in de watten gelegd en komt opgeladen en vol inspiratie weer naar huis. De eerstvolgende is op 15 november 2019. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!